Her kan du se et kart over byen Donoratico, og hvor de tre leilighetene er.
"Vår" strand ligger på Marina di Castagneto Carducci. Stille koselig liten by, ca 2- 3 kilometers vei unna. Det koseligste er å gå gang og sykkelstienunder togstasjonen. Bare gå rett frem til du kommer til en skogsvei med store trær, følg veien helt ved enden og fortsett bare rett frem.
Det går også ann å gå langs veien, til høyre for aureliaen, ta første vei til venstre, fortsett rett frem. Denne veien er kortere, men med en del trafikk, og uten fortau.Det går også buss hit. Bussen går oftere om sommeren enn ellers i året. Her er det langgrunne fine strender og barer/restauranter.
Det er nok mest liv her i helgene og om sommeren. Turistinformasjonen ligger her og diskoteket, La Zattera. Utenom sommeren, er det bare oppe fra torsdag til lørdag.
Rett utenfor "marinaen" ligger en fornøyelsespark, kanskje mest beregnet for de under 12 år.

Flere bilder av Donoratico

En koselig by er San Vincenzo. Den ligger bare en holdeplass unna med toget. Fine strender, marina og gågate, hvor det er koselig å handle.
Bussbilletter må kjøpes på forhånd i de små tobakksbutikkene som er merket med en T. Det er billig å ta buss/tog i Italia. Man betaler etter antall kilometer. Husk og stemple når du går på bussen. Tog billetter kan kjøpes på stasjonen. Et godt tips er å kjøpe disse på reisebyrået. (Ligger på Aureliaen i Donoratico, like ved stasjonen.) Her prates det litt engelsk. Hvis du skal reise samme vei tilbake er det greiest å kjøpetur/retur(Andata e ritorno) Husk bare å stemple billetten i automaten på togstasjonen før du går om bord, ellers er ikke billetten gyldig.

 

På torsdager er det marked i Donoratico, da kan man få kjøpt det meste av fisk/kjøtt, grønnsaker, frukt, klær, sko, leker etc.
Mandager er det marked i Castagneto Carducci, tirsdager i cecina, onsdager i piombino, fredager i venturina og lørdager i San Vincenzo.
Her kan man sjekke når togene går rundt i Italia.